en värld i förändring.

Tja alla wow spelare jag byter nu en mage och en shman som är nydingad.

till gear nu,
Magen har: 1/5 s1
3/5 s2
1/5 s4 (hands)
shamanen har: 2/5 s2 sen är det 1 kara epic och rästen blått
magen kan gå alla hc och i pve gear så har den 3/5 t4 och kara epics.

NU till det jag vill ha: hordes går före allys.

arms/warrior 10/10
retri/holy pala 8/10
rogue 5/10 men då hade jag velat att den minst ska ha 2st s4

Fan va jag känner mig gammal. Va fan äre dom säljer egentligen?  Vill han byta bort en samisk trollkarl som har genomgått nånslags utbildning med godkända betyg? Jag har fått för mig att jag går miste om enorma summor pengar pga av mina traditionella sparformer och affärsideér. Det är i datan som folk träffas nu för tiden och drar upp riktlinjer och femårsplaner för hela vårt finansiella väsen. Tåget har gått och jag står kvar på perrongen. 

uteliv/party

Inte kommer man att få stadens nyckel och en bronsbyst på torget för att man sitter hemma en lördagskväll när man inte behöver. Ingen kommer att döma dig vid pärleporten. Men du kommer och få skämmas när du och gud har videokväll och spolar fram och tillbaka genom den nanosekund av historien som blev ditt liv. Han Kommer att garva sig harmynt och doppa skägget i ostsåsen när han plågar dig medslowmotion-versioner av alla taffliga  uppvaktningsförsök och häcklar dig för alla orationella vägval. Men det är väl ungefär det.

Idag kände jag mig otroligt inspirerad när jag vaknade. vädergudarna ler emot oss och det är medvind med det mesta. Ska själpa imig ett glas oboy å en macka och åka till skogen!

äta me ögonen.

Sitter och äter en TV-middag som är så nyttig att jag i princip förväntar mig evigt liv efter dess inmundigande:- lax, bladspenat och bulgur. Sitter även med datorn framför mig och försöker boka lite flygbiljetter. Jag börjar misstänka att vi har bokat nått slags aeroflot-flyg till Bangkok med höns och getter i mittgångarna. Då gäller det och hålla in armar och ben. De ska bli skönt att åka ut i djungeln iaf, och kanske få studera lite apor.

en apas liv.

Man skulle bli ett original. sluta tvätta sig och och aldrig frosta av frysen eller slänga mat. Sen skulle man flytta in i ett studentrum och börja skriva romaner och spela congas på nätterna. Jag har haft en jävla motivationssvacka för allt vad jobb och tidiga uppstigningar heter, man skulle ta ett friår eller nått.

Ibland när jag tittar på typ "djursjukhuset" blir jag ¨så sugen att hålla på med apor och mata och vaccinera dom. Ett anständigt jobb med mjuka värderingar där man kan följa en chimpans som heter Cheeba ända från födseln, lära den äta själv och sedan cykla enhjuling och lämna in självdeklarationen. men tills dess äre väl 05.24 och bergbultning som gäller...


bjoerkarnas stad

Jag har varit på Umeåtripp i veckan. På torsdag var vi på universitetet och tittade på studenter och lyssnade på ett föredrag i teknisk fysik. Sen delade vi på en flaska JD i bastun och lojdade runt på kvällen. På fredag var vi på restaurant och åt finmiddag, jag lyckades dock tappa en majskolv i såsen så att min vita skjorta såg ut som bevismaterial i en  mordutredning. vi slutförde kalaset med kaffe å whiskey men sedan var jag tvungen att gå hem och byta om lite. vi delade på en flaska bacardi å sen for vi på krogen.

Det var inte många kända ansikten från tiden när man själv var student, och lika bra var väl kanske det en kväll som denna. NU funderar jag bara på hur man ska mäkta med en förmiddagsvecka på detta, men det brukar ju ge sig.


onsdag

Idag steg ja upp tidigt och for iväg och simmade lite. Jag stod ett tag på bassängkanten och iaktog pensionärernas trafikregler för motionssimningen, men ändå lyckades jag sprida kaos och förvirring när jag hoppade i -på nått jävla vis lyckades jag alltid simma rakt emot någon, de var som om dom där stofilerna hade nåttslags system att på en given signal ändra varv och riktning. jag gick och satte mig i bastun istället...och lyssnade på älgprat. Sen när jag skulle gå ut till omklädningsrummet fick jag en badborste rätt upp i synen och  fick skrubba en gubbrygg innan jag fick gå hem.

Sen har jag åkt tåg. Först satt jag och stirrade rakt ut i tomma intet fram till Bastuträsk ungefär och sen läste jag lite innan jag var framme i umeå. storstaden är en bubblande kittel där det krävs snabba beslut ochsjälvförtroende.plusmeny eller inte, sallad eller strips.skänka pengar till ett barnsjukhus eller stoppa dom i fickan. Sen när jag tog brickan och skulle källsortera avfallet blev jag så stressad av ett ungdomsgäng att jag tryckte allting i "dryck och is"-facket. förlåt miljön.

tisdagarna med morris.

jag skulle nog ge fan i att åka tillbaka till Krita-tiden om jag hade en tidsmaskin, antingen skulle jag åka tillbaka till i Lördags eller så skulle jag åka 90 år framåt så jag vore död. Men väljer jag de senare alternativet äre ju så svårt att trycka på hem-knappen när man ska tillbaka igen. Idag har jag funderat och summerat en hel del i bultriggen så jag glömde bort både tid och rum --ibland är man sin bästa diskussionspartner och ibland är man så less på sig själv att man bara sitter tyst (fast det gör man ju iofs iallafall) .

Ska försöka gå upp i tid imorgon och gå ett varv på dollarstore, den är ju nyöppnad och jävlig. De slutar väl att man köper papperstallrikar och nån jävla litersförpackning med munskölj som man missbrukar tills munhålan är lika steril  som sjukhusmat. Mu ska jag ta en macka och sen blire några timmars vila innan man kickar igång onsdagen.


RSS 2.0