torsdagen.

Idag har jag sovit ut, jag vaknade vid sex och pysslade lite men sen gick jag å vältrade mig i sängen igen bara för att man kunde. Jag har helt uppenbart fått slut batteri i mat och sovklockan..man vet som inte om man skall äta fil eller satsa på ett ordentligt köttmål. Nu spelar jag lite Anthrax för alla som vill höra på.

Ögonen funkar ganska bra nu för tiden...Faktiskt så bra att jag och Toto har bestämt att han ska få prova på att bo hemifrån ett tag. Igår var jag och förde honom till en lägerskola för blinda barn och seende hundar. Han började flamsa direkt han hoppade ut ur bilen, krälade runt hela området och dominantjuckade mot lägerföreståndarens ben. Jag fick ta honom åt sidan och å det bestämdaste säga att sådant beteende inte premierades och om det inte skedde en omedelbar uppsträckning skulle vi åka raka vägen till veterinären och ge honom evighetssprutan...det tog skurv och nu sitter han och lägger bokstavsklossar i rätt fack och spelar krocket. Själv ska jag åka på gymmet och träna musklerna lite.

ledigveckan,

Hej. Jag har varit ute och flängt under veckan. I torsdags åkte vi till Umeå och fixade till ögonen på mig. Det var roligt.. Jag blev visad in till ett rum där kirurgen gnolandes av skaparlust svarvade till mina ögon till gudomligt sfäriska proportioner. Sedan fick jag gå ut i väntrummet där jag presenterades för min ledarhund som hette Roy men kallades för Toto. Jag fick en uppsättning med triangelmedicin och droppar och sedan grabbade jag Toto i selen och gick ut på stan. Ibland gjorde han vissa avstickare och letade sork men dom är ju så hundarna. Sen åkte vi till luleå och jag konstaterade nöjt att jag kunde läsa namnen på alla isbrytarna på andra sidan viken. Alltså har jag redan bättre syn än min kära syster som trodde att dom hette Ymer,Frej, Atle och...Åke ?  HaHA. Nu ligger Toto i hallen och äter räkningar så vi ska väl gå ut och kissa lite grann. peace out


castor fiber

jag har varit i skogen och tittat på bävern. Först tänkte vi äta upp han men det var så mycket vatten och blev så mörkt att vi bara kollade när han simmade omkring och hade sig. I skogen kan man andas,gömma sig och kissa vars man vill. Det är mitt naturliga habitat tror jag. Visserligen tycker jag om att vara i städer också, men det är så uppstyrt och man måste gå på led och stå i kö. Nu ska jag sova lite så man är pigg när man skall fira onsdag. 

RSS 2.0