hokie

Aj faaan...jag har blåslagen efter hockeypremiären i måndags och ryggen är stel. Jag brukar få för mig ibland att jag är jävligt bra på att åka skridskor,skjuta slagskott och liknande ismanövrar när det är lite "off season", men jag blir brutalt nedtagen på jorden då jag öppnar båsdörren och isen är fan så mycket halare än man hade tänkt sig. På uteisarna bidrar ju vädrets makter till lite knottror och ojämnheter som på ett förlåtande sätt drar ner farten och skänker stabilitet...De artificiella isarna gör en brutalt påmind om sin egen dödlighet och att ens frånvaro  från rinkarna inte gått obemärkt förbi. När jag upptäcker att jag varken kan skjuta eller åka skridskor brukar jag ibland åka runt med drömsk blick å liksom svikta på klubban och se ut som att jag tänker  hockey fast jag i själva verket endast tänker på mina platta fötter. Imorrn är vi påèt igen..

det var det.

Jahaja då var tentaveckan genomförd. Den började bra, fortsatte hyffsat och slutade lite sådär. Fysiken var jävla knölig, det var rotationskroppar och tyngdpunkter och annat grottigt vetande. Först satt jag och stirrade med öppen mun ett tag men sen började jag plita ner några siffror och lösa antaganden -förvanskningar av sanningen och allmänt vedertagna fysiska regler.

Det har varit annat folk och skrivit tentor också och varje gång dom har kommit in i salen (för dom börjar alltid en timme senare än oss) har jag varit tvungen att iaktaga dom ett tag. Folk verkar i allmänhet tro att det tillfälle då det är allra störst chans att svälta ihjäl  i välfärdslandet Sverige är just under dessa 2-3 timmar då dom skriver tenta. Så då kan det vara bra att hamstra på sig mackor, kaffe, pringlesrör, drickor, vatten och skumbilar. Nästa gång skall vi ta med oss en brödrost, och äta räkor och rostat. Kanske att man tar med sig Fondue-sättet också?

imorrn åker vi tåg ner till värmland och kollar om det finns några vargar kvar vi kan mata med  kassler.

RSS 2.0