nu är det nästa år.

Livet går sin gilla gång för den lilla människan. Man låter udda vara jämnt, nåd gå före rätt och tar dagen som den kommer. Om kvällarna går man till sängs och bockar av ännu en dag då det stora lyftet inte kom.Men man får vara glad för det lilla;kanske en gullig noshörning på TV, fast och fin avföring eller en lyckad tvättstugebokning.
Det blev ett nytt år till slut och lika traditionsenligt som backhoppningen, Ivanhoe och Wienfilharmonikerna inleddes det med sänkt allmäntillstånd och sträv tunga. När man hämtat sig hyffsat drog vi och tog ett ispass på Kullerinken så man fick andas lite. Det är ju härligt när man är gammal och har körkort och kan sitta i bilen och knyta skridskorna, inte som i slutet på 80-talet då man lade hockeytrunken i en pulka och knatade till hockeyrinken, knöt på sig skridskorna i den stränga kylan och stapplade runt och drömde om att vara Mario Lemiuex. Men det är klart ,på den tiden hade man både blodcirkulation och livsgnista, innan kärlkrampen och livet hade gjort sitt för att lägga sordin på stämningen.
peace out brothers n sisters.

Kommentarer
Postat av: Tina

Ta lite nitroglycerin ska du se att kærlkrampen ger med sig, annars tvingas jag væl lægga in dig hos mig på Hjærtintensiven.

2011-01-03 @ 12:24:00
URL: http://systerkitty.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0