jakttider

Nu är det jakttider. Det tas bokslut vad gäller laxfisket och lite trevande börjas det pratas hundpejlar, ståndskall och rödpunktssikten för att sedan låta allt brisera i en kakafoni av mer eller mindre sanna historier. Nästa vecka börjar det synas baktunga pickuper längs norrbottens skogsvägar med en köttlast på flaken till värden som vida överstiger Nigerias bruttonationalprodukt.

Man blir otroligt sugen att jaga lite grann, men då jag varit lite lat med jägarproven och tillgången på svartbössor hittils varit mager måste jag nog vänta till nästa höst. Men jag kommer att hållas uppdaterad om avskjutningen, och månaden efter jakten brukar vi nästan få vada i tomhylsor från alla älghistorer. faan nu blev det sent igen.


Kommentarer
Postat av: Snoozy

Kan vi inte bara rulla ut en jaktkoja och sitta och elda, supa och summera? Då får vi allt det roliga utan att behöva sitta i snålblåst och duggregn för att sedan skjuta en älg i plytet för att sen stå och klia oss i huvet och fundera hur vi ska stycka skiten utan att få hår i maten...

2008-08-28 @ 02:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0