det var det.

Jahaja då var tentaveckan genomförd. Den började bra, fortsatte hyffsat och slutade lite sådär. Fysiken var jävla knölig, det var rotationskroppar och tyngdpunkter och annat grottigt vetande. Först satt jag och stirrade med öppen mun ett tag men sen började jag plita ner några siffror och lösa antaganden -förvanskningar av sanningen och allmänt vedertagna fysiska regler.

Det har varit annat folk och skrivit tentor också och varje gång dom har kommit in i salen (för dom börjar alltid en timme senare än oss) har jag varit tvungen att iaktaga dom ett tag. Folk verkar i allmänhet tro att det tillfälle då det är allra störst chans att svälta ihjäl  i välfärdslandet Sverige är just under dessa 2-3 timmar då dom skriver tenta. Så då kan det vara bra att hamstra på sig mackor, kaffe, pringlesrör, drickor, vatten och skumbilar. Nästa gång skall vi ta med oss en brödrost, och äta räkor och rostat. Kanske att man tar med sig Fondue-sättet också?

imorrn åker vi tåg ner till värmland och kollar om det finns några vargar kvar vi kan mata med  kassler.

Kommentarer
Postat av: Simon

Känner igen det där med att stirra på en tenta å inte fatta något alls. Sedan börjar man joxa, och plötsligt har man byggt upp ett luftslott med tinnar och torn där ett svar trillar ut.

Hoppas det gick bra, :-)

2010-01-16 @ 13:56:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0